Tot a punt per l’European BIM Summit 2016

Els propers 18 i 19 de febrer del 2016 se celebrarà l’European BIM Summit: l’aconteixement de l’any en matèria de Building Information Modeling. És una cimera organitzada per BIM Academy juntament amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, CAATEB, i amb Building Smart Spanish Chapter i que compta amb ROCA com a main partner.

L’escenari que acollirà l’acte és el World Trade Center de Barcelona i, de moment, ja hi ha més de  quaranta ponents d’arreu del món confirmats. És una cimera que aposta, una vegada més, pel format que combina stands i conferències, així els participants tenen el privilegi de conèixer les tendències i reflexions que els conferenciants comparteixen amb ells i també de tenir molt a l’abast totes les empreses de la vora que ja treballen en BIM i que hi participaran en forma d’stands.

Aprofitem aquest espai per fer difusió de l’article que va dedicar la revista del CAATEB, L’informatiu del darrer trimestre de 2015 a l’European BIM Summit i esperem que sigui del vostre interès. També animem a tots els professionals del sector a inscriure’s en esdeveniment perquè el programa d’activitats i la qualitat dels continguts està assegurada.

 

linformatiu 1

(Clica damunt les imatges per veure-les en gran).

linformatiu 2linformatiu 3 linformatiu 4 linformatiu 5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s